dimecres, 28 de gener del 2009

Festa de disfresses ("horterada")

Els dies 31 de gener i 1 de febrer farem una acampada i festa de disfresses al mateix temps al Refugi de Montcabrer. L'hora d'eixida és a les 8:30 del matí en la Estació d'Autobusos. Anirem a peu fins al Refugi. La tornada serà en tren i arribarem a la Estació de Trens a les 15:00 del diumenge.
Recordeu-vos de dur: sac de dormir, roba d'abric, llanterna, cantimplora amb aigua, impermeable, entrepans i sobretot la DISFRESSA.

dijous, 22 de gener del 2009

Excursió fotogràfica

Per al dia 25 de gener tenim previst fer una excursió dedicada a la fotografia. Eixirem a les 9:30 del matí des del Poliesportiu de Batoi i anirem al Racó per a fer les fotos que després seran exposades al Centre. No oblides dur l'esmorzar, impermeable, gorra, i sobretot no et deixes la càmera fotogràfica.

Nota: si algú no disposa de càmera pròpia, podeu enjuntar-se en parelles o trios per a compartir-ne una.

dijous, 1 de gener del 2009

Antorxes dels Reis Mags

ELS MONITORS/ES DE LA SECCIÓ JUVENIL VOS DESITGEN UN FELIÇ ANY NOU.
Ja hem començat un nou any i ara, nem per feina. Com ja sabeu, cada any, el dia 4 de gener, el Centre Excursionista d'Alcoi col·labora amb la baixada de les antorxes dels Reis Mags des del Preventori. Aquest any esperem que participeu com sempre i que siguem un bon grup per a baixar les antorxes. Vos esperem a les 6:30 de la vesprada al pont de les Paules.
No els falleu als Reis Mags, que vos portaran carbó! Que acabeu de passar unes bones festes.